Training, & coaching aan huis

Een gezond leven begint thuis

Training & coaching bij jou thuis!

EIndhoven, Nuenen, Son & Breugel, Aalst, Waalre (overig in overleg)

Wil jij graag starten met gezond leven, trainen en misschien afvallen? Weet jij alleen niet waar je de tijd vandaan moet halen? Geen probleem! Ik kom graag bij je thuis. 

Je kunt ook samen met je partner, dochter, moeder of vriend/vriendin bij jou thuis trainen!

Tijdens de thuis begeleiding combineer ik waar nodig lifestyle, coaching & voeding in een uur. Op deze manier leer je gezonde keuzes te maken, heb je een training en kun je je patronen leren herkennen.

Wil jij een voorbeeld zijn voor jouw gezin?

Of misschien zelf trainen met je gezin? Helemaal super!

Je leert gezonde keuzes maken voor jou en je gezin!
 

 Trainen bij Voel je fit is veel meer dan enkel leren hoe je een oefening correct moet uitvoeren.

Wij gaan tijdens een intake samen jullie doelen bepalen en streven we ernaar deze te behalen en behouden. Jullie progressie gaan wij bijhouden aan de hand verschillende meetmomenten om zo de voortgang in de gaten te houden.

Aan de hand van de intake en de door jullie gestelde doelen maak ik een trainingsplan dat goed aanlsuit op jullie wensen. Tijdens de Personal Trainingsuren leren jullie jezelf te pushen, je grenzen te verkennen en je levensstijl aan te passen op jouw doel. Sociaal, mentaal en fysiek komen in deze uren samen.

Wil je hier graag meer over weten? Stuur mij een berichtje en dan kan ik je verder helpen! Wellicht kunnen we al een intake voor je inplannen :)!

Inclusief:

Intake gesprek waarin we jou/jullie doelen bepalen

- Persoonlijk trainingsplan

- 1 op 1/ duo of gezins begeleiding

- Meetmomenten om de progressie bij te houden

- Informatie m.b.t. voeding & bewegen

-Toegang Voel je fit forum voor steun bij mede Voel je fit members!

WIl je graag trainen maar liever in de sportschool? Neem dan een kijkje bij Personal Training of duo training. Ook online coaching is een mogelijkheid! Tijdens een gesprekje kunnen we erachter komen wat het beste bij jou past!

 

Voor tarieven klik hier.