Blog

May 14, 2018

Op zoek naar een lekker gezond zomers tussendoortje? Zoek niet verder! Met deze heerlijke zomerse proteine muffins kun je niet alleen genieten van wat lekkers maar ben je ook nog eens enorm gezond bezig en krijg je ook nog eens behoorlijk wat eiwitten binnen! :)

Wat heb...

March 29, 2018

Want bijna pasen, paashaas, wortels?

Oke misschien vergezocht. Maar daarom niet minder lekker!

Wat is er nou leuker dan een heerlijk carrot cupcakeje op tafel zetten bij de paas brunch? Precies! Een heerlijk HEALTHY carrot cupcakeje!

Wat heb je nodig voor 12 cakejes?

  • ...

February 20, 2018

Op vele verzoek hier dan het recept voor de overheerlijke do it yourself springrolls met chilisaus (of sojasaus of wat jij ook lekker vindt). 

Je kunt ze natuurlijk ook vegan maken door de kipfilet weg te laten of te vervangen met tofu/tempeh :)!

DO IT YOURSELF!

In plaa...

February 16, 2018

Het is weer eens tijd wat meer vegetarisch, of zelfs veganistisch aan de slag te gaan! Althans, wat nieuwe receptjes uitvinden is nooit verkeerd, zeker niet als we daarbij nog wat dierenleventjes kunnen sparen.

En wat is er met deze kou (en de verkouden neusjes) nu lek...

December 22, 2017

Merry christmas and a happy 2018!

Yes, het is alweer zo ver. Sinterklaas is weer uit het land, iedereen (althans, veel mensen) hebben de kerstboom weer opgetuigd en de het nummer dat al een week lang in mijn hoofd hangt is ‘all I want for christmas is youuuuu’. Super ti...

November 10, 2017

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, danku sinterklaasje. Ik heb nooit gesnapt hoe laarsje en klaasje op elkaar rijmt maar maakt niet uit want Sinterklaas: FAN-TAS-TISCH! Een en al gezelligheid, zwarte(mag ik dit nog zeggen?) pie...

October 28, 2017

De dagen worden korter, de nachten worden langer, zelfs de klok gaat dit weekend een uur terug! Ja het is officieel, het is herfst en de winter ligt op de loer. Een van de voordelen is dat we morgen een uurtje extra slaap kunt pakken en je kunt je heerlijke dikke truie...

October 22, 2017

Zin in wat lekkers op de zondag, of maandag? Of wil jij je lieve schat eens verassen met een (makkelijk) ontbijtje op bed? Deze 2 ingredient bananenpannekoekjes zijn super simpel en makkelijk te maken. En ook nog eens heerlijk!

Wat heb je nodig?

Voor 6 kleine pannekoek...

October 15, 2017

Elke dag cake? Dat klinkt toch ideaal? Met dit heerlijke recept kun je ontbijten met cake, cake meenemen naar je werk als tussendoortje en cake eten als toetje. Cake cake cake!  (L)

Ohja, en hij zit nog boordevol eiwitten & heeft mega fijne macro's! :) (onderaan)

Wat heb...

October 13, 2017

Ken jij dat moment dat je voor de televisie zit, je een reclame voorbij ziet komen met de nieuwe kinder bueno en de opeens (‘opeens’) trek hebt in iets zoets, chocola vooral!? Is dit dan omdat jij écht trek hebt in die chocola, en jouw lichaam daarom vraagt? Of is het...

Please reload

Featured posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archief
Please reload

Follow Me
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey LinkedIn Icon