Ervaringsdeskundig

De vaardigheid om kennis en ervaring over het eigen herstelproces, voortkomend uit een beperking of aandoening en gecombineerd met er- varingen van anderen, zodanig te kunnen inzetten dat dit ondersteunend is voor anderen met een kwetsbaarheid of beperking

WIl jij graag lekker in je vel zitten? Je gezond voelen, fit zijn en  je mentaal goed voelen?

Waarom lifestyle coaching (online)

Aan de hand van drie pijlers: voeding, sport & lifestyle kan ik je helpen een gezonde levensstijl te krijgen! Dit zonder wondermiddeltjes of dieet, gewoon simpelweg leren wat een gezond patroon is!

Tijdens de online coaching sessies gaan we kijken wat jouw persoonlijke doelen zijn, wat je in het verleden al geprobeerd hebt om dit te bereiken en wat nodig is om ze nu echt te behalen en bereiken. We gaan dieper in op wat de doelen in de vorm van gewicht of uiterlijk doen met jouw mentale gezondheid. Wat jij denkt te bereiken, en hoe je je denkt te voelen als je deze doelen bereikt hebt. Dus wat heb je echt nodig.

Deze progressie houden wij bij in meet momenten om zo de voortgang in de gaten te houden. Tijdens coaching sessies ga je jezelf leren kennen, je behoeftes achterhalen, je grenzen verleggen en je levensstijl aanpassen op jouw doelen.

De drie pijlers: voeding, sport & lifestyle zijn de focus van onze coaching sessies zodat jij je leefstijl leert aanpassen op wat jou gelukkig maakt en je je goed kunt voelen.

Wil je hier graag meer over weten? Stuur mij een berichtje en dan kan ik je verder helpen! Wellicht kunnen we al een intake voor je inplannen :)!

Mogelijkheden:

Intake gesprek waarin we jouw persoonlijke doelen bepalen (online: skype/facetime)

- Coachings gesprekken (online: skype/facetime)

- Persoonlijk trainingsplan

- Persoonlijk voedingsplan

- Meetmomenten om de progressie bij te houden

- Informatie m.b.t. voeding, bewegen, stress, slaappatroon, denkpatronen etc.

- Toegang Voel je fit forum voor steun bij mede Voel je fit members!

WIl je graag komen maar heb je meer behoefte aan een vast traject? Neem dan een kijkje bij het 8 weken programma

Voor tarieven klik hier.