Coaching

(Online) lifestyle coaching

Health is a lifestyle

WIl jij graag lekker in je vel zitten? Jezelf kunnen zijn? Je gezond voelen, fit zijn en  je mentaal goed voelen?

Waarom coaching (online)

Volgens een holistische benadering ; het bekijken van de mens in zijn totaliteit, gaan we coachingsgesprekken aan. Via gesprekken gaan we kijken naar hoe jij jouw leven indeelt en waar winst te behalen is. Hierin werken we op basis van 3 pijlers: Mentale, fysieke en sociale gezondheid.

Tijdens de (online) coaching sessies gaan we kijken wat jouw persoonlijke doelen zijn, wat je in het verleden al geprobeerd hebt om dit te bereiken en wat nodig is om ze nu echt te behalen en bereiken. We gaan dieper in op wat de doelen in de vorm van gewicht of uiterlijk doen met jouw mentale gezondheid. Wat jij denkt te bereiken, en hoe je je denkt te voelen als je deze doelen bereikt hebt. Dus wat heb je echt nodig.

Tijdens de gesprekken blijven we evalueren hoe het met je gaat om zo de voortgang in de gaten te houden. Tijdens coaching sessies ga je jezelf leren kennen, je behoeftes achterhalen, je grenzen verleggen en je levensstijl aanpassen op jouw doelen.

De drie pijlers: Mentale, fysieke en sociale gezondheid zijn de focus van onze coaching sessies zodat jij je leefstijl leert aanpassen op wat jou gezond, goed en gelukkig laat voelen. Hierin worden gezonde voeding en je relatie met eten, beweging/sport en ontspanning meegenomen. 

Wil je hier graag meer over weten? Stuur mij een berichtje en dan kan ik je verder helpen! Wellicht kunnen we al een intake voor je inplannen :)!

Mogelijkheden:

Intake gesprek waarin we jouw persoonlijke doelen bepalen (online)

- Coachings gesprekken (online)

- Persoonlijk trainingsplan

- Intuïtief voeden

- Evaluatiemomenten )

- Informatie m.b.t. voeding, bewegen, stress, slaappatroon, denkpatronen etc.

- Toegang Voel je fit forum voor steun bij mede Voel je fit members!

WIl je graag komen maar heb je meer behoefte aan een vast traject? Neem dan een kijkje bij het 8 weken programma

Voor tarieven klik hier.