Over Nathalie

Specialiteiten

 

Lifestyle coaching

Voedingsadvies

Zwanger & Fit

Personal Training

Gewichtsverlies

Gezonde voeding

Spiermassa/krachttoename

Voel je fit & Nathalie

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website! Als Personal trainer, voedingsdeskundige & lifestyle coach wil ik erg graag mensen helpen met het krijgen en behouden van een gezonde levensstijl.

Voel je fit is ontstaan omdat ik geloof dat mensen door middel van voeding, beweging & een bepaalde lifestyle er zelf aan kunnen bijdragen dat zij zich fit & gezond voelen en dat je als persoon hierdoor lekkerder in je vel kunt zitten!

Sporten en gezond zijn staat in mijn idee niet voor eindeloze crash diëten met jojo effect en het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen. Je hoeft je echt niet schuldig te voelen als je een keer je favoriete bak ijs leeg eet of een pizza haalt. Het draait allemaal om de balans. Het gaat erom dat jij je sterk & gezond voelt, zowel fysiek als mentaal, en je plezier beleeft aan het sporten en je leefstijl!

Als ervaringsdeskundige in afvallen én aankomen, een balans vinden in de juiste voeding voor mijn doelen, een leuke sport én een leeftstijl vinden die bij mij past heb ik al heel wat geleerd op het gebied van fitness, voeding & lifestyle.

Omdat ik met mijn liefde & passie voor deze 3 onderwerpen, die naar mijn mening nauw met elkaar samenleven,  zo veel mogelijk mensen wil helpen ook gezond te leven en zich fit te voelen, heb ik mij (na mijn HBO studie International Real Estate & Facility Management) laten bijscholen op dit gebied met de volgende cursussen:

- NLP Practitioner

- Fitvak A

- FItvak B

- Voedingsdeskundige Sport & Voeding

- Gewichtsconsulente

- Zwanger & Fit, pre- & postnataal sporten

- Life coach

- Werken met eigen ervaring

- HBO Verpleegkunde richting geestelijke gezondheidszorg (huidige studie, propedeuse behaald)

Werken met eigen ervaring ben ik gaan volgen omdat ik geloof dat ik vanuit mijn eigen ervaring jullie kan helpen met het bereiken van je doelen, of uberhaupt uitvinden wat je doelen zijn! Het gaat erom dat jij prettig in je vel zit, je jezelf voelt en je gezond en fit voelt.

Wanneer ik niet bezig ben met fitness of coaching sta ik mega graag in de keuken! Ik bak graag heerlijke cakes en taarten (en soms minder heerlijke taarten haha) en probeer zo veel mogelijk nieuwe gerechten uit. Ook houd ik enorm van reizen, waar ik dan ook inspiratie op doe voor nog meer nieuwe gerechten! Ik vind het geweldig nieuwe dingen te ontdekken en verschillende culturen te leren kennen. Ook heb ik een geweldige trouwe hond Senna waar ik graag heerlijk mee wandel in het bos om lekker tot rust te kunnen komen.

Als jullie nog meer van mij willen weten kun je mij altijd bellen of mailen!

Het meest belangrijk om te weten als je bij mij voor coaching of training komt:

- Geen crash dieet of wondermiddel

- Een goed luisterend oor

- Combinatie van voeding, training & lifestyle

- Een persoonlijke aanpak

- Zelf leren aanpassen in plaats van regels volgen

- Maximaal resultaat behalen

- Buiten je comfortzone gaan

- Je goed voelen.

Health is a lifestyle

Hoogstraat 242Z

5615 PX

Eindhoven

Tel: +316 26533177

info@voeljefitcoaching.nl

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle