Over Nathalie

foto bureau.png

Mentale gezondheid

Fysieke gezondheid

Balans

Intuïtief voeden

Personal Training

Sterker voelen

Ontspanning

Gezond gewicht voor jou

Jezelf zijn!

handstand.png
Voel je fit & Nathalie

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website! Als Mental health coach, personal trainer en ervaringsdeskundige wil ik erg graag mensen ondersteunen in het goed in je vel zitten, zowel fysiek als mentaal.

Voel je fit is ontstaan omdat ik geloof dat mensen door middel van voeding, beweging, ontspanning & een passende leefstijl er zelf aan kunnen bijdragen dat zij zich fit & gezond voelen en dat je als persoon hierdoor lekkerder in je vel kunt zitten.

Sporten en gezond zijn staat in mijn idee niet voor eindeloze crash diëten met jojo effect en het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen. Je hoeft je echt niet schuldig te voelen als je een keer je favoriete bak ijs leeg eet of een pizza haalt. Het draait allemaal om de balans en goed voor jezelf zorgen. Hier komt ook het onderdeel intuïtief voeden en food freedom naar voren. Het gaat erom dat jij je sterk & gezond voelt, zowel fysiek als mentaal, je plezier beleeft aan het sporten en je leefstijl, je goed voor jezelf zorgt en vóóral, dat jij jezelf leert kennen en kan zijn!

Als ervaringsdeskundige in de valkuilen van de mentale gezondheid en ook het afvallen én aankomen, een balans vinden in mijn relatie met voeding, sport, ontspanning en het leren mijzelf te zijn, heb ik al heel wat geleerd op het gebied van mentale, fysieke en sociale gezondheid. Ik werk dan ook vanuit een holistische benadering, waarin we niet (enkel) naar je klachten kijken maar jou als mens in zijn totaliteit. Volgens de holistische visie ben je een eenheid, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. We gaan dus kijken naar verschillende vlakken in je leven om een juiste balans te ontdekken.

Omdat ik met mijn liefde & passie voor deze onderwerpen zo veel mogelijk mensen wil ondersteunen zichzelf te kunnen zijn en zich gezond te voelen, heb ik mij (na mijn HBO studie International Real Estate & Facility Management) laten bijscholen op dit gebied met de volgende cursussen:

- NLP Practitioner

- Fitvak A

- FItvak B

- Voedingsdeskundige Sport & Voeding

- Gewichtsconsulente

- Zwanger & Fit, pre- & postnataal sporten

- Life coach

- Werken met eigen ervaring

- HBO Verpleegkunde specialisatie Geestelijke Gezondheidszorg & Endocrinologie (hormoonhuishouding) 

(= huidige studie, momenteel bezig met afstuderen)

Werken met eigen ervaring ben ik gaan volgen omdat ik geloof dat ik vanuit mijn eigen ervaring jullie kan helpen met het bereiken van je doelen, of uberhaupt uitvinden wat je doelen zijn. Het gaat erom dat jij prettig in je vel zit, je jezelf voelt en je gezond en fit voelt.

Wanneer ik niet bezig ben met fitness, yoga/meditatie of coaching sta ik erg graag in de keuken. Ik bak graag heerlijke cakes en taarten (en soms minder heerlijke taarten haha) en probeer zo veel mogelijk nieuwe gerechten uit. Ook houd ik enorm van reizen, waar ik dan ook inspiratie op doe voor nog meer nieuwe gerechten! Ik vind het geweldig nieuwe dingen te ontdekken en verschillende culturen te leren kennen. Ook heb ik een geweldige trouwe hond Senna waar ik graag heerlijk mee wandel in het bos om lekker tot rust te kunnen komen.

Als jullie nog meer van mij willen weten kun je mij altijd bellen of mailen!

Het meest belangrijk om te weten als je bij mij voor coaching of training komt:

- Geen crash dieet of wondermiddel

- Een goed luisterend oor

- Combinatie van mentale, fysieke en sociale gezondheid

- Holistische benadering (de mens in zijn totaliteit)

- Leren jezelf te zijn

- Intuïtief leren voeden

- Een persoonlijke aanpak

- Buiten je comfortzone gaan

- Goed in je vel zitten.

Health is a lifestyle